Estima

Activitats

Hem dissenyat activitats lúdiques especialment pensades per despertar l’esperit crític en espais d’educació en el lleure com són els esplais, el temps educatiu del migdia, les colònies, … que també es poden desenvolupar en escoles i instituts. Totes aquestes activitats estan relacionades amb les temàtiques de la proposta educativa ESTIMA.

Activitats - Autoconeixement i autoestima

Activitats pensades per ajudar a conèixer-se millor a un mateix/a, reflexionant sobre la nostra actitud, apostant per una actitud positiva en la vida amb allò que som, que fem i que sentim.

Activitats - Relacions interpersonals saludables

Conjunt d’activitats pensades per treballar les habilitats socials bàsiques, establint relacions sanes amb les persones que ens envolten i així establir bones relacions interpersonals.

Accions pel benestar emocional

Conjunt d’accions pensades per proporcionar el benestar emocional, tant propi com aliè, que permetin actuar amb generositat amb els i les altres i el planeta.

Descobreix els REPTES COL·LECTIUS

Altres elements clau

Quadern pedagògic

Encara no te l’has llegit? Te’l pots descarregar per aprofundir en les temàtiques de la proposta educativa i aclarir conceptes per fer front a aquesta aventura educativa.

Eix d'animació

La Lluna, la Rajae i en Roc faran de fil conductor de les activitats de 3 a 12 anys. Els grups de joves duran a terme la proposta C3, em cuido, et cuido, ens cuidem.

Ho vols descobrir?

Reptes col·lectius

Amb els reptes col·lectius ens mobilitzem en un moment puntual per reforçar la incidència pública entorn a un tema concret. Amb ESTIMA posarem l’èmfasi en:

El SILENCI i LA GRATITUD

Amb la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai