Esplais

Des dels nostres orígens els esplais han estat els nostres pilars, la base en la qual se sustenta la nostra missió i raó de ser. Als esplais fem educació en el lleure cada dia en contacte directe amb les comunitats dels barris i pobles on som presents. Comptem amb diversos esplais propis i també amb una estreta col·laboració amb la Federació Catalana de l’Esplai, que aplega més de 130 esplais i projectes de lleure d’arreu de Catalunya.

Esplais propis

Els esplais propis són projectes de Fundesplai que s’han iniciat en diferents moments de la nostra història. Són esplais que organitzen activitats de lleure educatiu per a infants, joves i famílies, i col·labora amb tota la comunitat veïnal. L’esplai és un espai de vida comunitària i participativa en què es prioritza afavorir l’autonomia i el benestar de les persones a través del joc, l’esport, les excursions, l’expressió artística, les tecnologies, … però sobretot a partir de la convivència. Els nostres esplais estan federats a la Federació Catalana de l’Esplai i col·laboren i treballen en xarxa amb les administracions locals.

Esplai Bellvitge logo Fundesplai

Esplai Bellvitge
L’Hospitalet de Llobregat

Esplai Can Serra logo Fundesplai

Esplai Can Serra
L’Hospitalet de Llobregat

Esplai Can Serra logo Fundesplai

Esplai El Tricicle
Sant Joan Despí

Esplai Fontsanta Fatjó logo Fundesplai

Fontsanta Fatjó
Cornellà de Llobregat

esplai GISC logo 40 anys Fundesplai

Esplai GISC
El Prat de Llobregat

Federació Catalana de l’Esplai

La Federació Catalana de l’Esplai és una entitat sense afany de lucre fundada 1996 per Fundesplai, hereva del Movibaix. La Federació Catalana de l’Esplai impulsa el reconeixement social i educatiu dels centres d’esplai i n’articula diferents dinàmiques territorials a través del treball en xarxa. A través de la Federació Catalana de l’Esplai oferim suport als esplais federats: suport a la gestió, formació, projectes pedagògics, recursos, cases de colònies i terrenys d’acampada… cuidem els esplais i els acompanyem en el dia a dia!

logo Federació Catalana Esplai 2020
Federacio Catalana Esplai 2023

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai