El diari de Fundesplai

Descobreix aquí el nostre diari on trobaràs entrevistes, articles i reportatges sobre els projectes rellevants en l’actualitat de Fundesplai, opinions de les persones usuàries, voluntàries, col·laboradores i treballadores, així com anàlisi de temes destacats de l’educació en el lleure, el Tercer Sector, l’educació ambiental o el món educatiu, entre d’altres temes.


En el número 89 del Diari de Fundesplai t’expliquem com preparem l’estiu a través dels testimonis de les persones protagonistes. També recuperem el més destacat de l’estudi publicat per la UB sobre el Temps Educatiu del Migdia i els beneficis per als infants. A més, presentem el nou projecte sobre alimentació sostenible, canvi climàtic i biodiversitat. A l’entrevista parlem d’intel·ligència artificial amb Karina Gibert, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence de la UPC.

Llegeix el diari online

Descarregar PDF

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai