Informa’t

Aquí trobaràs tota la nostra actualitat i els articles dels blogs amb recursos educatius, curiositats naturalístiques, articles d'opinió, articles rellevants per al Tercer Sector, accés directe als nostres vídeos i l'agenda amb els propers esdeveniments.

Subscriu-te!

Subscriu-te i rebràs regularment tota l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, continguts rellevants de cases de colònies, formació, joves, educació ambiental, Tercer sector i molt més!

"*" indicates required fields

Política de privacitat*

Segueix el nostre canal de YouTube

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment!

Llegeix el diari de Fundesplai

Descobreix aquí el nostre diari on trobaràs entrevistes, articles i reportatges sobre els projectes rellevants en l’actualitat de Fundesplai, opinions de les persones usuàries, voluntàries, col·laboradores i treballadores, així com anàlisi de temes destacats de l’educació en el lleure, el Tercer Sector, l’educació ambiental o el món educatiu, entre d’altres temes.

Diari Fundesplai especial nou Consell Assessor

Diari de Fundesplai – Especial nou Consell Assessor (juliol 2023)

Juliol 2023

Diari de Fundesplai especial sobre la nova etapa del Consell Assessor, que comença amb la renovació i ampliació dels seus membres. El nou Consell Assessor dels propers quatre anys compta amb 60 membres i incorpora una gran diversitat en la seva representació sectorial.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai