Informa’t

Aquí trobaràs tota la nostra actualitat i els articles dels blogs amb recursos educatius, curiositats naturalístiques, articles d'opinió, articles rellevants per al Tercer Sector, accés directe als nostres vídeos i l'agenda amb els propers esdeveniments.

Destaquem

Destacat

Colònies i camps tecnològics del Periódico, la UPC i Fundesplai

El Periódico, la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) i Fundesplai obren el període d’inscripcions a una nova edició del seu programa de colònies i camps d’estiu dirigit a infants i joves d’entre els 8 i els 17 anys.

Destacat

Torna la Festa Esplai el 7 de maig!

Festa Esplai és la nostra gran festa anual oberta a infants, joves, famílies i monitors i monitores. Aquest any celebrarem la 35a edició el diumenge 7 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Destacat

CANTA VICTÒRIA: CAMPUS DE PERIODISME I MÚSICA DE L’ARA I FUNDESPLAI

Amb la participació del grup Xiula; artistes del moment; i periodistes, aprendràs els aspectes bàsics per entrevistar músics, entendràs la importància de les xarxes socials en el sector musical i periodístic, i fins i tot compondràs una cançó.

Destacat

Estrenem el nou portal web de Fundesplai

Hem estrenat el nou lloc web de Fundesplai, que ha estat completament renovat per oferir una experiència en línia molt més intuïtiva, accessible i interactiva.

Notícia

Ja és aquí la nova samarreta d’estiu de Fundesplai!

Entre totes les persones participants en la votació han escollit el nou color de la samarreta per aquest estiu: verd jaspiat!

Destacat

Descobreix el nostre Temps educatiu del migdia

Blog

Celebrem el dia de la dona al Temps Educatiu del Migdia

Avui 8 de març hem celebrat el dia de la dona al Temps Educatiu del Migdia a les escoles on som presents amb activitats reivindicatives.

Subscriu-te!

Subscriu-te i rebràs regularment tota l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, continguts rellevants de cases de colònies, formació, joves, educació ambiental, Tercer sector i molt més!

"*" indicates required fields

Política de privacitat*

Segueix el nostre canal de YouTube

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment!

Llegeix el diari de Fundesplai

Descobreix aquí el nostre diari on trobaràs entrevistes, articles i reportatges sobre els projectes rellevants en l’actualitat de Fundesplai, opinions de les persones usuàries, voluntàries, col·laboradores i treballadores, així com anàlisi de temes destacats de l’educació en el lleure, el Tercer Sector, l’educació ambiental o el món educatiu, entre d’altres temes.

Diari Fundesplai 87

Desembre 2022

Diari de Fundesplai amb informació relativa a la trobada del programa Demà Jove; entrevista al jove activista mediambiental, Francisco Vera; campanya nadalenca del Sopar Solidari; celebració del primer aniversari de l’exposició ‘Menja. Actua. Impacta’ i molt més.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai