Informa’t

Aquí trobaràs tota la nostra actualitat i els articles dels blogs amb recursos educatius, curiositats naturalístiques, articles d'opinió, articles rellevants per al Tercer Sector, accés directe als nostres vídeos i l'agenda amb els propers esdeveniments.

Destaquem

Destacat

Prepara un estiu ple d’aventures!

Troba l’activitat d’estiu ideal per a la teva família al nostre cercador d’activitats d’estiu amb més de 80.000 places per a totes les edats: casals, colònies, campaments, camps de treball i vacances en família. Ja pots fer la inscripció!

Notícia

Nova direcció general compartida

Comencem una nova etapa amb un sistema de Direcció General compartida entre Cristina Rodríguez, com a Directora General, i Carles Xifra, com a Director General Adjunt.

Notícia

L’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición premia l’exposició “Menja, Actua, Impacta”

L’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición ha atorgat el Premi Estratègia Nutrició, Activitat Física i prevenció de l’Obesitat a la promoció de l’alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari a l’exposició.

Destacat

Colònies i camps tecnològics del Periódico, la UPC i Fundesplai

Ja estan obertes les inscripcions a les colònies i campus tecnològics per a infants i joves d’entre els 8 i els 17 anys. Que no se t’escapin!!

Destacat

Canta victòria: campus de periodisme i música de l’Ara i Fundesplai

Amb la participació del grup Xiula i diversos periodistes de renom aprendràs els aspectes bàsics per fer entrevistes i gestionar les XXSS en el sector musical, i fins i tot compondràs una cançó. Inscripcions obertes!

Destacat

Suma’t a Hedera, el projecte de mentoria social

Busquem persones joves voluntàries per acompanyar alumnes d’últim curs de Batxillerat i de CFGS en l’accés a la universitat. Suma’t al projecte Hedera!

Subscriu-te!

Subscriu-te i rebràs regularment tota l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, continguts rellevants de cases de colònies, formació, joves, educació ambiental, Tercer sector i molt més!

"*" indicates required fields

Política de privacitat*

Segueix el nostre canal de YouTube

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment!

Llegeix el diari de Fundesplai

Descobreix aquí el nostre diari on trobaràs entrevistes, articles i reportatges sobre els projectes rellevants en l’actualitat de Fundesplai, opinions de les persones usuàries, voluntàries, col·laboradores i treballadores, així com anàlisi de temes destacats de l’educació en el lleure, el Tercer Sector, l’educació ambiental o el món educatiu, entre d’altres temes.

Diari Fundesplai Temps educatiu de migdia

Abril 2023

Aquesta edició especial del Diari de Fundesplai se centra en el temps educatiu de migdia: com treballem els valors amb els infants i joves per fomentar una alimentació saludable i sostenible i que garanteixi la reducció del malbaratament alimentari.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai