Informa’t

Aquí trobaràs tota la nostra actualitat i els articles dels blogs amb recursos educatius, curiositats naturalístiques, articles d'opinió, articles rellevants per al Tercer Sector, accés directe als nostres vídeos i l'agenda amb els propers esdeveniments.

Subscriu-te!

Subscriu-te i rebràs regularment tota l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, continguts rellevants de cases de colònies, formació, joves, educació ambiental, Tercer sector i molt més!

"*" indicates required fields

Política de privacitat*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix el nostre canal de YouTube

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment!

Llegeix el diari de Fundesplai

Descobreix aquí el nostre diari on trobaràs entrevistes, articles i reportatges sobre els projectes rellevants en l’actualitat de Fundesplai, opinions de les persones usuàries, voluntàries, col·laboradores i treballadores, així com anàlisi de temes destacats de l’educació en el lleure, el Tercer Sector, l’educació ambiental o el món educatiu, entre d’altres temes.

Portada del diari 89 de Fundesplai.

Diari Fundesplai 89

En el número 89 del Diari de Fundesplai t’expliquem com preparem l’estiu a través dels testimonis de les persones protagonistes. També recuperem el més destacat de l’estudi publicat per la UB sobre el Temps Educatiu del Migdia i els beneficis per als infants. A més, presentem el nou projecte sobre alimentació sostenible, canvi climàtic i biodiversitat. A l’entrevista parlem d’intel·ligència artificial amb Karina Gibert, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence de la UPC.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai