Informa’t

Aquí trobaràs tota la nostra actualitat i els articles dels blogs amb recursos educatius, curiositats naturalístiques, articles d'opinió, articles rellevants per al Tercer Sector, accés directe als nostres vídeos i l'agenda amb els propers esdeveniments.

Subscriu-te!

Subscriu-te i rebràs regularment tota l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, continguts rellevants de cases de colònies, formació, joves, educació ambiental, Tercer sector i molt més!

"*" indicates required fields

Política de privacitat*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix el nostre canal de YouTube

Agenda

No s'ha trobat cap esdeveniment!

Llegeix el diari de Fundesplai

Descobreix aquí el nostre diari on trobaràs entrevistes, articles i reportatges sobre els projectes rellevants en l’actualitat de Fundesplai, opinions de les persones usuàries, voluntàries, col·laboradores i treballadores, així com anàlisi de temes destacats de l’educació en el lleure, el Tercer Sector, l’educació ambiental o el món educatiu, entre d’altres temes.

Diari de Fundesplai 88, novembre 2023

Diari Fundesplai 88

Novembre 2023

En la nova publicació del Diari de Fundesplai t’expliquem “Estima, la proposta educativa per celebrar la vida” que gira al voltant del benestar emocional, com valoren les empreses el programa d’inserció sociolaboral Demà Jove, com estem incrementant la nostra capacitat de generar energia solar o l’entrevista amb la psicòloga i formadora Isa Duque.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai