Ja tenim aquí el 7è Sopar Solidari en col·laboració amb la xef Ada Parellada, una iniciativa per a infants i joves en situació de vulnerabilitat i projectes socials. Tots els donatius recaptats es destinen a beques i ajuts per a colònies, menjadors escolars, activitats de reforç educatiu o extraescolars.

🎁 Regala el val solidari per bescanviar per un àpat al resaurant Semproniana!

Opció 1: Col·labora amb un val solidari i vine a sopar quan vulguis

Col·labora amb un donatiu i podràs anar a sopar/dinar al restaurant Semproniana de la xef Ada Parellada quan vulguis. Aquest val solidari pot ser un regal nadalenc molt original, oi?

  1. Fes el donatiu a través del formulari, escollint l’opció dle val.
  2. Rebràs un correu de confirmació amb tota la informació per fer la reserva a partir del 06/01/2024.
Condicions
  • L’aportació mínima per a cada àpat d’una persona és de 40 € (i et pots desgravar fins al 95%).
  • Podràs fer la teva reserva al restaurant Semproniana entre el 06/01/2024 i el 30/11/2024.
  • Pots reservar per sopar de dimecres a dissabte o per dinar de dimarts a divendres.
  • El menú inclou: 1 entrant a triar entre tres opcions, 1 segon a triar entre dues opcions, 2 tastets de postres i aigua o copa de vi.

Opció 2: Col·labora amb un donatiu

Si vols col·laborar en la campanya del Sopar Solidari, pots fer el teu donatiu sense que estigui vinculat a cap sopar.

PER QUÈ PARTICIPAR AL SOPAR SOLIDARI?

Les darreres xifres de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) indiquen que un 32,6% de menors a Catalunya viu en risc de pobresa o exclusió social. Això significa que moltes famílies tenen problemes per comprar productes alimentaris per a una dieta equilibrada, no poden fer front a una despesa imprevista o comprar el material escolar necessari pels seus fills i filles.

A la crisi econòmica cal afegir la situació d’alarma relativa al malestar emocional dels nens i nenes, ja que un 11,4% de nenes i un 7,2% de nens entre els 4 i els 14 anys manifestaven la probabilitat de patir problemes de salut mental.

A Fundesplai treballem des de fa més de 45 anys a favor de la felicitat i el benestar emocional dels infants i joves. Ho fem, entre d’altres, impulsant programes socioeducatius durant tot l’any, que al 2022 van beneficiar 327.214 participants. A més, per garantir el dret al lleure i la igualtat d’oportunitats en la infància, l’any passat vam atorgar 30.538 ajuts i beques per a menjador, colònies, activitats de lleure i reforç escolar; accions necessàries per al seu benestar emocional.

Per continuar amb aquesta tasca, necessitem la suma de tothom!

PER QUÈ PARTICIPAR AL SOPAR SOLIDARI?

Actualment moltes famílies tenen dificultats per tirar endavant,… i a la crisi econòmica se li suma la situació emocional dels infants i joves, que ha empitjorat des del covid. 

A Fundesplai treballem des de fa més de 45 anys a favor de la felicitat, l’educació i el benestar emocional dels infants i joves. Ho fem, entre d’altres, impulsant programes socioeducatius durant tot l’any, que al 2022 van beneficiar 327.214 participants. A més, per garantir el dret al lleure i la igualtat d’oportunitats en la infància, l’any passat vam atorgar 30.538 ajuts i beques per a menjador escolar, colònies, activitats de lleure i reforç escolar; accions necessàries per al seu benestar emocional.

Per continuar amb aquesta tasca, necessitem la suma de tothom!

AVANTATGES FISCALS DELS DONATIUS

FER UNA DONACIÓ COSTA MOLT POC, PERQUÈ ET POTS DESGRAVAR FINS AL 95% DEL DONATIU 🥳
PER EXEMPLE: FER UN DONATIU DE 150 € NOMÉS ET COSTARÀ 7,50 €. IMPRESSIONANT, NO? T’EXPLIQUEM COM FER-HO.

Dona amb confiança!

Sabies que tenim el segell de la Fundación Lealtad que acredita que som una organització regida per 9 principis de transparència i bones pràctiques estàndards que inclouen múltiples aspectes de funcionament de l’entitat. La transparència és un dels valors fonamentals que defineixen la nostra organització i per això et convidem a visitar el nostre portal de transparència, on trobaràs detalls de control de qualitat, informes econòmics, els nostres compromisos i detalls organitzatius.

sello_dona_con_confianza_cat_Lealtad

Altres maneres de col·laborar

TREBALLA AMB NOSALTRES

Suma’t a la nostra gran família!

Fes voluntariat

Regala temps i somriures!

FES UN DONATIU

Pots fer un donatiu generalista, desvinculat del sopar solidari.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai