Tots i totes som diverses, cadascú té les seves peculiaritats, els seus gustos, aficions, caràcter, aspecte… i tot això és el que ens fa únics, úniques i especials. El dia 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, declarat per les Nacions Unides l’any 1992, i amb l’objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb diversitat funcional dins la societat. Cada vegada els infants s’eduquen en un entorn més respectuós i inclusiu, però encara hi ha situacions que fan que les persones amb diversitat, ja sigui intel·lectual o física, es puguin sentir…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai