14 curtmetratges per l'educació emocional

  • de 3 a 12 anys
  • Audiovisual
  • Amistat i convivència, Diversitat i interculturalitat, Emocions, i Igualtat d’oportunitats
  • Proposta educativa enCORatja't, Proposta educativa Estima, i Proposta educativa Mirall

Descripció

Recopilació de curtmetratges per treballar l’educació emocional per a infants d’entre infants de 3 a 12 anys (infantil i primària) i el que aquest concepte implica: afecte, carinyo, comprensió, lleialtat…

Objectius

– Identificar diferents tipus d’emocions

– Fer reflexió, a través de curts en format de dibuixos animats, del concepte amistat, confiança, amor, empati…

 

 

 

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

Aprendre a identificar i a gestionar les emocions pròpies és complicat, és quelcom que cal entrenar i que ens permetrà aconseguir una millora amb nosaltres mateixos i mateixes i amb el nostre entorn. Perquè saber què ens passa és important, però també ho és saber identificar les emocions de les persones que ens envolten i així poder actuar d’una manera adequada.

Et volem presentar aquest recull de 14 curtmetratges que t’ajudaran a plantejar situacions en referència a diferents aspectes emocionals, visualitzar-les i crear un debat amb els i les participants.

Fes un cop d’ull a l’entrada del nostre blog 14 curtmetratges per a l’educació emocional, i descobriràs tots els curts que et proposem.

 

Valoració

La valoració recollirà les sensacions dels infants durant el procés de reflexió i visualització del curt. Per analitzar si cal seguir reforçant i treballant algunes de les problemàtiques que potser s’han pogut donar al grup.

Edat de 3 a 12 anys
Temàtica Amistat i convivència, Diversitat i interculturalitat, Emocions, i Igualtat d’oportunitats
Tipus Audiovisual
Projecte Proposta educativa enCORatja't, Proposta educativa Estima, i Proposta educativa Mirall
Espai Interior
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai