Ets més de...?

  • de 5 a 99 anys
  • Dinàmica de grup
  • Amistat i convivència i Diversitat i interculturalitat

Descripció

Et presentem una dinàmica de coneixença ben tranquil·la i que et permetrà indagar sobre els gustos dels i els integrants del grup. Una bona manera perquè els infants i joves es coneguin entre ells i elles.

Objectius

  • Conèixer els companys i companyes
  • Expressar els gustos i aficions pròpies
  • Escoltar activament als companys i companyes

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

Aquesta és una dinàmica de coneixença més tranquil·la i que permet indagar sobre molts temes segons l’edat del grup que la realitzi.

Es crearan unes targetes en les quals es preguntaran aspectes que puguin ser d’interès, i posteriorment es preguntarà als infants: “Ets més de_____ o de _____?” A partir d’aquí podem fer que s’hagin de moure per la sala delimitant un espai per cada resposta, o bé aixecant targetes. Et proposem algun exemple de preguntes que pots fer:

– Ets més de mar o de muntanya?
– Ets més de platja o de piscina?
– Ets més de gelat o de pastís?
– Ets més de macarrons o de canelons?
– Ets més de Youtube o d’Instagram?
– Ets més de llegir còmics o llibres?

Ja veus que pots fer infinitats de preguntes que permetran als infants conèixer-se entre ells i elles, i a més a més també et serà útil a tu per tal de conèixer les seves preferències per futures activitats, sortides, etc.

Pots consultar més dinàmiques de coneixença a l’entrada del blog del món escolar: 15 dinàmiques per començar el curs amb bon peu

Edat de 5 a 99 anys
Temàtica Amistat i convivència i Diversitat i interculturalitat
Tipus Dinàmica de grup
Espai
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai