Estima

Recursos

T’ho volem posar fàcil per desenvolupar la proposta educativa ESTIMA. Aquí trobaràs molts recursos que et poden ajudar i complementar les activitats, reptes i dubtes que vagin sorgint al llarg dels dos cursos que durarà la proposta (2023-25). Com més informada estiguis, millor podràs desenvolupar la tasca educativa. Descobreix els recursos!

Quadern pedagògic

Visita la pàgina del quadern pedagògic on aprofundim en la fonamentació teòrica de la proposta educativa ESTIMA.

Hi trobaràs conceptes clau, estratègies pedagògiques, dades a tenir en compte i idees útils per reforçar els teus coneixements i estar ben preparat o preparada per desenvolupar la proposta educativa al llarg d’aquests dos cursos.

> Quadern pedagògic

Aterratge al Temps Educatiu del Migdia

Hem presentat una guia ràpida per ajudar els equips educatius del Temps Educatiu del Migdia a aterrar la proposta educativa ESTIMA al llarg del curs. Llegeix aquesta guia i descobriràs els principis bàsics de la proposta, com desplegar l’eix d’animació i una proposta de calendari. Endavant!

> Guia: Com aterrar la proposta educativa ESTIMA al Temps Educatiu del Migdia

Guia d'educació emocional - 40 activitats

Aquí tens una guia pràctica que t’acompanyarà en tot moment. Amb recursos i activitats associades:

>> Guia d’educació emocional Fundesplai – 40 activitats

Curs MOOC Educació Emocional

Un curs en format MOOC que pots fer de manera totalment lliure, autònoma i online i amb el que aprendràs les bases de l’educació emocional:

>> Curs MOOC Educació Emocional – Fundesplai

Webs
Maletes pedagògiques

Maletes equipades amb jocs i contes relacionats amb la proposta educativa. Disponibles exclusivament per als centres d’esplai de la Federació Catalana de l’Esplai o les escoles amb Temps Educatiu del Migdia Fundesplai.

Informes i guies d'altres entitats

Altres elements clau

Activitats

Activitats de lleure per a totes les edats enfocades a aprofundir en la proposta educativa ESTIMA.
Educació emocional per celebrar la vida!

Descobreix-les!

Eix d'animació

La Lluna, la Rajae i en Roc faran de fil conductor de les activitats de 3 a 12 anys. Els grups de joves duran a terme la proposta C3, em cuido, et cuido, ens cuidem.

Ho vols descobrir?

Quadern pedagògic

Encara no te l’has llegit? Te’l pots descarregar per aprofundir en les temàtiques de la proposta educativa i aclarir conceptes per fer front a aquesta aventura educativa.

Amb la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai