Estima
Logo rodó ESTIMA Fundesplai

QUÈ ÉS?

ESTIMA és la proposta educativa de Fundesplai per als cursos 2023-2025. Una proposta educativa per celebrar la vida que planteja el repte de conèixer-nos millor, de desenvolupar la fortalesa interior i el respecte i l’afecte cap a nosaltres i cap als altres. Estima busca promoure un món on la pau interior i exterior s’entrellacin, creant una base sòlida per a una convivència harmoniosa i una sostenibilitat global.

Totes les persones han d’aprendre a cuidar-se a elles mateixes, també a les altres persones i al planeta on la vida és possible.

Yayo Herrero

Elements clau

Activitats

Activitats de lleure per a totes les edats enfocades a aprofundir en la proposta educativa ESTIMA.
Educació emocional per celebrar la vida!

Descobreix-les!

Eix d'animació

La Lluna, la Rajae i en Roc faran de fil conductor de les activitats de 3 a 12 anys. Els grups de joves duran a terme la proposta C3, em cuido, et cuido, ens cuidem.

Ho vols descobrir?

Reptes col·lectius

Amb els reptes col·lectius ens mobilitzem en un moment puntual per reforçar la incidència pública entorn a un tema concret. Amb ESTIMA posarem l’èmfasi en:

El SILENCI i LA GRATITUD

Amb la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai