Menjar canvia el món

Eix d’animació

La Xef Pota Verda i els seus amics i amigues acompanyaran els infants de 3 a 12 anys en aquesta aventura com a fil conductor de les activitats i reptes. Per als grups de joves, a partir de 12 anys, hem preparat un munt de MENJAREPTES per estimular el compromís i la motivació dels i les joves.

Descarrega tots els dibuixos dels eixos d’animació aquí

 

XEF_alimentacio_Fundesplai

3 – 12 anys

La Xef Pota Verda, una cuinera molt especial, i una colla de personatges de diferents ecosistemes seran el fil conductor de les activitats.

MENJAREPTES_alimentacio_Fundesplai_mini_nou

12 – 17 anys

Els MenjaReptes són activitats d’ApS que plantegen l’exploració de diversos temes relacionats amb l’alimentació i la sostenibilitat a partir de proves i reptes.

frase_alimentacio_Fundesplai_verd
franja verduretes

Altres elements clau

Activitats

Activitats de lleure per a totes les edats enfocades a despertar l’esperit crític i aprofundir en la proposta educativa MENJAR CANVIA EL MÓN.
Educació per l’alimentació sostenible i saludable.

Quadern pedagògic

Encara no te l’has llegit? Te’l pots descarregar per aprofundir en les temàtiques de la proposta educativa i aclarir conceptes per fer front a aquesta aventura educativa.

Reptes col·lectius

Amb els reptes col·lectius ens mobilitzem en un moment puntual per reforçar la incidència pública.
#DretAlimentació20N (novembre 2021)
#Alnatural (març 2022)

Amb la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai