Menjar canvia el món

Receptari

En el marc de la proposta educativa Menjar Canvia el Món hem elaborat aquest receptari amb 50 receptes fàcils, saludables, sostenibles i atractives per als infants. Són receptes de les nostres cuines escolars i també proposades pels infants de les escoles i esplais on estem presents. La Xef Pota Verda ens acompanya a cada recepta donant-nos idees i proposant jocs. Preparem els fogons i … a cuinar!

Receptari amb 50 receptes de Fundesplai imprès en paper

VOLS TENIR EL RECEPTARI EN PAPER?

Aconsegueix un exemplar del receptari en paper comprant-lo directament online. Hi trobaràs les mateixes receptes que al PDF però el podràs fullejar còmodament per inspirar-te per a la cuina diària. Amb la compra del llibre en paper col·labores en la campanya de beques per a activitats de lleure.

Encarrega’l ara clicant al botó que et portarà a la plataforma de venta.
Esperem que tu i la teva família en gaudiu molt!

I si ets educador o educadora i vols fer descobrir el receptari al teu grup d’infants i joves i les seves famílies, pots desenvolupar aquesta gimcana que segur que els hi encantarà:

> Gimcana “receptari per canviar el món”

Les receptes dels infants

El Receptari per canviar el món l’hem elaborat gràcies a un projecte de participació infantil a les escoles i esplais on estem presents. Els infants han proposat més de 100 receptes que trobaràs recollides en aquest annex del receptari, en la seva versió original. D’aquestes receptes originals, n’hem seleccionat 37 per al receptari per canviar el món.

Altres elements clau

Activitats

Activitats de lleure per a totes les edats enfocades a despertar l’esperit crític i aprofundir en la proposta educativa MENJAR CANVIA EL MÓN.
Educació per l’alimentació sostenible i saludable.

Eix d'animació

La Xef Pota Verda i una colla de personatges de diferents ecosistemes del planeta seran el fil conductor de les activitats de 3 a 12 anys. Els grups de joves duran a terme els MENJAREPTES i moltes altres activitats.
Els vols descobrir?

Reptes col·lectius

Amb els reptes col·lectius ens mobilitzem en un moment puntual per reforçar la incidència pública.
#DretAlimentació20N (novembre 2021)
#Alnatural (març 2022)

Amb la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai