Menjar canvia el món

Hort

Amb la proposta pedagògica MENJAR CANVIA EL MÓN, un dels aspectes que volem treballar i desenvolupar en escoles i esplais és el projecte de l’hort educatiu. Així com encoratjar a totes les famílies perquè tinguin un hort al balcó.

Per això hem preparat aquesta guia “FEM UN HORT: guia pràctica de l’hort ecològic i educatiu”, que ens acompanyarà en el desenvolupament del projecte de l’hort i totes les activitats relacionades.

Altres elements clau

Activitats

Activitats de lleure per a totes les edats enfocades a despertar l’esperit crític i aprofundir en la proposta educativa MENJAR CANVIA EL MÓN.
Educació per l’alimentació sostenible i saludable.

Eix d'animació

La Xef Pota Verda i una colla de personatges de diferents ecosistemes del planeta seran el fil conductor de les activitats de 3 a 12 anys. Els grups de joves duran a terme els MENJAREPTES i moltes altres activitats.
Els vols descobrir?

Reptes col·lectius

Amb els reptes col·lectius ens mobilitzem en un moment puntual per reforçar la incidència pública.
#DretAlimentació20N (novembre 2021)
#Alnatural (març 2022)

Amb la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai