Menjar canvia el món

Reptes col·lectius

Els reptes col·lectius són accions col·lectives basades en la metodologia de l’Aprenentatge i Servei (ApS) que estan vinculades a la proposta educativa i mobilitzen els infants, joves i famílies dels esplais, el temps del migdia, etc. Com més siguem, més riurem i més força tindrem! Estàs a punt per seguir els reptes a les xarxes socials?

20 NOVEMBRE – 2022

Dia Universal dels Drets de l’infant

#nomhoempasso

20 NOVEMBRE – 2021

Dia Universal dels Drets dels Infants

#DretAlimentació20N

alnatural_propostaeducativa_Fundesplai

26 de març – 2021

 Dia Mundial del Clima i per a l’adaptació al Canvi Climàtic

#Alnatural

Altres elements clau

Activitats

Activitats de lleure per a totes les edats enfocades a despertar l’esperit crític i aprofundir en la proposta educativa MENJAR CANVIA EL MÓN.
Educació per l’alimentació sostenible i saludable.

Eix d'animació

La Xef Pota Verda i una colla de personatges de diferents ecosistemes del planeta seran el fil conductor de les activitats de 3 a 12 anys. Els grups de joves duran a terme els MENJAREPTES i moltes altres activitats.
Els vols descobrir?

Quadern pedagògic

Encara no te l’has llegit? Te’l pots descarregar per aprofundir en les temàtiques de la proposta educativa i aclarir conceptes per fer front a aquesta aventura educativa.

Amb la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai