Camins

100 Fitxes d’excursions

?

Què pretenem?

Assolir la gran fita col·lectiva de ressenyar 100 excursions amb l’ajut del GPS. Més ressenyes per facilitar la tria i la planificació de les excursions.

Amb quin objectiu?

Fer més excursions a l’esplai, compartir-les i difondre-les.

Com ho farem?

  • Triem les excursions més emblemàtiques de cada esplai i les propostes dels llibres“Explorar Catalunya” . Aquestes excursions són el nostre bagatge i tenim l’oportunitat d’actualitzar –les amb el suport de les TIC. Si no teniu els llibres demaneu-los a l’equip tècnic de la Federació.
  • Ressenyem l’excursió a través de l’aplicació Wikiloc. Actualment  la comunitat virtual més important del món on els usuaris comparteixen rutes, passejades i altres activitats a l’aire lliure. Totes elles via GPS.
  • Finalment, completem la  Fitxa BASE excursió i l’enviem a federacio@fundesplai.org . L’equip tècnic s’encarregarà de revisar-les i penjar-les en el web Camins.

Amb el suport i la col.laboració

Generalitat
AMB
inefc
Ajuntament de barcelona
logo diputació
OTROS_FINES_I_S_GOB600

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai