Camins

#enruta

?

Què pretenem?

L’activitat  #enruta  pretén fomentar el descobriment de l’entorn natural, del paisatge i del territori a través d’intercanvis entre els esplais.

Amb quin objectiu?

El propòsit d’aquesta activitat és triple:

 

  • Gaudir de l’experiència i fomentar la cohesió entre els esplais de la Federació.
  • Descobrir nous indrets naturals.
  • Fomentar els valors naturals i l’excursionisme

Com ho farem?

  • El dissabte 17 de setembre de 2016, a la tradicional trobada dels monitors i les monitores, el Movidic, tots els centres que vulgueu participar d’aquesta iniciativa entrareu en un sorteig i l’atzar formarà les parelles d’esplais.
  • A partir d’aquí, els esplais us coordinareu per organitzar l’intercanvi al llarg del curs. Decidireu el grup o grups de nois i noies que hi participaran, les dates i el format de l’intercanvi: des de passar una tarda junts, a fer un cap de setmana, a cartejar-nos, a aprofitar una activitat col·lectiva per a conèixer-vos…. totes les propostes són vàlides.
  • Imprescindiible difondre l’experiència a través de les xarxes socials per comprovar que efectivament heu realitzat l’intercanvi i els èxits assolits.

Amb el suport i la col.laboració

Generalitat
AMB
inefc
Ajuntament de barcelona
logo diputació
OTROS_FINES_I_S_GOB600

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai