Camins

Recursos d’interès

serveis d'esplai història Fundesplai

Fundesplai

Des del Departament d’Educació Ambiental i el Departament de cases de colònies s’impulsen programes i projectes de conservació i protecció del Medi Ambient.

elCamí

Ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, permetent-te conèixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i les gents de cada terra.

Projecte Rius

El programa de voluntariat més conegut de l’associació Hàbitats és el Projecte Rius, que s’articula en dos esglaons de compromís: inspecció de rius i adopció de rius.

Acció Natura

Desenvoliupen projectes de recuperació i conservació de la biodiversitat, impulsem la creació d’una xarxa d’espais naturals protegits  i desenvolupem iniciatives de sensibilització.

serveis d'esplai història Fundesplai

Setmana Natura

Campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

Educació per a la sostenibilitat

Catàleg d’activitats gratuïtes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Recordeu que els esplais podem disposar d’aquest recurs. 

Wikiloc

Aquí trobareu milers d’excursions d’arreu de Catalunya i del món i podeu registrar-vos per ressenyar i compartir les vostres propostes.

Circuits Inclusius "Sumant Capacitats"

Projecte impulsat per la Fundació Itinerarium  i l’Anna Vives. Recorreguts per la natura adaptats a tothom, senyalitzats de manera permanent a diferents ciutats i pobles.

serveis d'esplai història Fundesplai

Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agrupa les entitats, regula el pla de llicències, refugis, Itineraris, formació…

Anem preparats 2016

Recomanacions i Normatives de Joventut per organitzar activitats de lleure.

Parcs Naturals

Xarxa d’espais protegits a Catalunya. No us perdeu la secció “Arbres monumentals”

Rutes Pirineus

Web especialitzada en excursions i rutes per descobrir i gaudir dels pirineus. Molt recomanable!

serveis d'esplai història Fundesplai

Meteo.cat

El temps a Catalunya.

Itineraris Adaptats

A la Xarxa de Parcs Naturals, alguns parcs disposen d’itineraris senyalitzats adaptats accessibles per a persones amb discapacitats de mobilitat o visuals.

Què cal fer en cas d'emergència? Consells per a l'autoprotecció

NOU! Protecció Civil ha elaborat un material educatiu pensat per treballar amb nens i nenes els consells de seguretat sobre riscos, com ara: nevades, inundacions, seguretat a les revetlles.

Amb el suport i la col.laboració

Generalitat
AMB
inefc
Ajuntament de barcelona
logo diputació
OTROS_FINES_I_S_GOB600

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai