Teixint

El recurs pedagògic de geolocalització per a persones amb discapacitat que es presenta per a la Comissió de Suport a la Discapacitat de la Federació Catalana de l’Esplai, doncs, parteix de la idea de que aquests creïn i disposin d’un mapa de recursos d’oci a tot el territori. En aquest mapa es poden incorporar recursos TIC de diversa mena amb informació rellevant i totalment personallitzada al llarg de tots i cadascun dels serveis que es vulguin incorporar.

Això ho lliguem amb la proposta educativa 2013-15 de la Fundació Catalana de l’Esplai, Educació del consum, per tal de treballar l’educació del consum des de l’oferta del lleure, així com el consum responsable que en fem del mateix.

Aquesta acció parteix d’una necessitat lligada a millorar les condicions que es consideren útils i positives per a la realització de les persones amb discapacitat i per reconèixer el valor de les contribucions que fan i poden. El projecte, també promou un treball col·lectiu on totes les persones amb discapacitat de les entitats, així com les pròpies entitats, estan implicades teixint ciutadania compromesa.

Fitxa resum:  Recursos d’oci geolocalitzats per a persones amb discapacitat / Recursos de ocio geolocalizados para personas con discapacidad (castellano)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai