Teixint

Serveis educatius és un projecte que dona continuïtat ala la prova pilot d’inserció laboral posada en marxa per la Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral amb el doble objectiu de facilitar la inserció laboral dels seus usuaris i sensibilitzar a la població sobre la discapacitat, especialment en centres educatius de Catalunya.

El projecte, que utilitza la fórmula de treball amb suport, es basa en la organització de xerrades on els usuaris exerceixen de ponents, acostat la seva realitat als assistents, des de la pròpia experiència i posant de relleu les seves capacitats per sobre de les seves dificultats. Una forma innovadora per anar TEIXINT un nou model social.

Fitxa resum: Treballem per un nou model social / Trabajemos por un nuevo modelo social (castellano)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai