Teixint

El programa educatiu Fem tornar el llop a Busa és una proposta didàctica d’educació ambiental elaborada per la Fundació Catalana de l’Esplai que complementa els projectes de Custòdia de les finques Patrimoni de l’Entitat i en aquelles en les que té un marc de Col·laboració de Custòdia amb els propietaris.

Consisteix en un conjunt d’activitats, sortides, jornades lúdiques i educatives, adreçades als grups de joves , amb un format metodològic d’Aprenentatge-Servei, a través de les quals els joves podran conèixer i aprendre tot el que envolta la l’ecologia i la biologia del llop i valorar els beneficis ambientals de la reintroducció del llop així com la compatibilitat del retorn d’aquesta espècie amb l’ús i la gestió que els habitants del Solsonès fan dels boscos de l’Espai Natural dels Cingles de Busa i la Vall d’Ora.

Per tot, un projecte que ajuda als joves a anar TEIXINT la seva pròpia forma de participar en la societat i en projectes comuns.

Fitxa resum: Fem retornar el llop a Busa / Retornemos el lobo a Busa (castellano)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai