Teixint

Joves pel Barri és un projecte on la formació social dels joves és l’eix central, a partir de la participació en les activitats de lleure dels infants del Club d’Esplai Bellvitgeprincipalment a la secció de petitsdonant suport als monitors i monitores i rebent formació i suport per part d’aquests a partir de la seva pròpia experiència i essent partíceps de totes les tasques associades a la planificació de la intervenció educativa.

Els joves que participen en el projecte provenen de centres educatius del barri, fent que l’arrelament i la implicació al barri s’enforteixi, un experiència per anar TEIXINT una ciutadania compromesa, reconeixent la gran aportació dels joves quan s’impliquen en projectes socials propers.

Fitxa resum: Joves pel barri / Jóvenes por el barrio (castellano)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai