Teixint

El Movijove és la comissió pedagògica de joves de la Federació Catalana de l’Esplai. Al igual que la resta de comissions, organitza una trobada col·lectiva anual on els joves de totes les entitats d’esplai poden participar en unes jornades de coneixença, d’intercanvi d’experiències….

El Ral·li Jove, és una experiència que s’ha portat a terme els cursos 2011-2012 i 2012-2013 amb un gran èxit de participació, on els joves, dividits per grups han realitzat un “viatge” per diferents municipis, amb la intenció de conèixer entitats i realitats socials que els envolten.

Sense oblidar el vessant lúdic de la jornada, en aquesta darrera edició el servei a la comunitat ha estat un element clau i diferenciador.

Durant un cap de setmana els joves han recorregut municipis del Baix Llobregat implicant a les poblacions locals en una gran recollida d’aliments, en col·laboració amb el Banc d’Aliments. Un compromís dels joves de la Federació per anar Teixint ciutadania compromesa

Fitxa resum: Ral·li Jove

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai