Teixint

Com tots sabem, a hores d’ara cal incorporar en tot procés formatiu conceptes relacionats amb Seguretat a Internet i tots aquells riscos o circumstàncies que s’estan produint a partir de les conductes i els nous hàbits en la societat de la informació.

Connecta Jove, s’incorpora aquesta proposta al fil de la metodologia d’aprenentatge i servei, capacitant als joves no només a reflexionar sobre el fenomen, sinó també a capacitar-los com formadors per impartir tallers al seu grup d’iguals o a altres adolescents. Mitjançant una metodologia activa i des de la proximitat generacional, es reflexiona sobre els riscos d’internet (pàgines web, correu electrònic, xarxes socials, xat, web 2.0, etc).

Durant l’any 2012, tres entitats Connecta Jove: Asociación La Rueca de Madrid, Agència Jove de Burjassot  i Jovesolides (València) i Femuro de Galícia, es van animar a participar en la proposta Internet Segura, un exemple de com anar TEIXINT ciutadania compromesa.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai