Teixint

Teixint Generacions és un projecte d’Aprenentatge i Servei intergeneracional que es du a terme al Club d’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet i on hi participen nois i noies entre els 8 i els 12 anys i un grup d’àvies usuàries de l’Espai “Caixa”.

El projecte consisteix en vint-i-cinc sessions d’una hora setmanal on les àvies ensenyen als nois i les noies a fer “mitja”  alhora que elles aprenen, entre moltes altres coses,  a treballar en equip, a fer explicacions davant del grup d’infants, a trencar rutines i hàbits, a recuperar la seva autoestima…

El projecte es du a terme des de l’any 2013 i ha tingut molt d’èxit entre els participants i la comunitat.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai