Esplais Més Sostenibles

Cabana Reciclada ENDINSA'T1L’esplai Endinsa’t , aquest curs teníem com objectiu apropiar-nos de l’espai que ens envolta i el pati, un pati sense vida i amb moltes herbes. Un matí vam seure amb els infants i vam fer una pluja d’idees sobre activitats que ens agradaria fer durant el curs. Algunes de les idees que van aparèixer van ser: excursions, colònies, tallers…i fer coses al pati. Aleshores vam centrar-nos en que podríem  fer al pati i van sorgir moltes propostes però la més viable va ser la de fer una cabana amb material reciclat. Per tal de poder engegar i realitzar aquesta activitat ha estat molt important, en tot aquest treball realitzat, la implicació de les famílies i la motivació i entusiasme dels infants a l’hora de fer el disseny, buscar el material, realitzar els “ciments”…

Tots els dissabtes, a mida que anava arribant el material, ens posàvem a treballar de valent, per tal de poder, a dia d’avui, gaudir d’una cabana que porta un granet de sorra de totes aquelles persones que han participat en aquest curs al centre d’esplai endinsa’t.

Aquest projecte s’emmarca en la proposta educativa Esplais més Sostenibles!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai