Esplais Més Sostenibles

Fon notíciat: http://www.riugaia.cat/info/7-de-marc-festa-de-larbre-a-la-riera-de-gaia-apadrina-un-arbre/

7 de marçAl Baix Gaià, la tradició de celebrar la Festa de l’Arbre s’ha mantingut en alguns pobles, sobretot aquests darrers anys a La Riera i Altafulla. Aquest any, conjuntament amb l’ Ajuntament de La Riera de Gaià i l’Esplai Campiquipugui hem organitzat la Festa de l’Arbre de La Riera de Gaià en un tram del Gaià, concretament en el tram de riu que és paral·lel al camí del Castellot. Aquest camí és molt utilitzat pels veïns del municipi i amb la plantada que proposem, volem afavorir la recuperació ambiental del riu i alhora, fent més amable el passeig per aquest itinerari. Sobretot, plantarem arbres que d’aquí uns quants anys, per una banda ens donaran una ombra molt agradable i que de pas, ens ajudarà a minimitzar el rebrot de la canya que ara ocupa una part important del riu en aquest tram.

La Festa de l’Arbre serà el proper dia 7 de març. A les 10:30 del matí, sortirem caminant des de la plaça Major de La Riera i fins el riu Gaià. Després de plantar, tornarem a La Riera. A les dues del migdia, dinarem tots plegats un arròs popular que s’organitza per l’ocasió. També i com a novetat d’enguany, teniu la possibilitat d’apadrinar un arbre o un arbust. Podeu col·laborar a la Festa de l’Arbre, plantant un arbre i/o apadrinant-lo.

Molt bona iniciativa!

I si vols saber quins són els arbres més singulars de Catalunya… fes una ullada a aquesta web: 

http://www.catpaisatge.net/dossiers/arbres/cat/directori.php

 

 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai