Teixint

El Grup de Polinyà té una llarga i dilatada trajectòria en l’impuls de projectes d’aprenentatge servei. L’estiu, en el marc de les activitats de vacances, es converteix en l’època idònia per comprometre els nois i noies en la transformació de la seva ciutat. El projecte Polinyà més atractiu, ha permès que un grup de 37 joves entre els 13 i els 16 anys, identifiquessin els “punts negres” de la seva ciutat, Polinyà. Temes com el mal estat del mobiliari urbà o la problemàtica de les excrements dels gossos han estat fotografiats i  posteriorment exposats davant de l’Alcalde i dels seus Regidors.

La part innovadora del projecte la trobem en la forma en com el jovent explica el projecte i el resultat d’aquest a la resta de la ciutadania. No us perdeu el Lipdub de l’experiència.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai