Teixint

Els joves i les joves del Casal dels Infants volien formar un grup que, després de l’experiència d’Aprenentatge i Servei realitzada a l’estiu al  Pirineu, tingués continuïtat al llarg de l’any i, a través del qual, poguessin realitzar tasques per millorar el seu entorn més proper, al barri del Raval. 

Participen joves  d’entre 16 i 21 anys, que viuen al barri del Raval de Barcelona i que estan vinculats al projecte Casal Jove Atlas del Casal dels Infants.

Els Agents Actius Comunitaris treballen en format d’assemblea  aquelles accions que creuen necessàries per millorar el seu entorn i d’altra banda, treballen amb les associacions i entitats del barri, per dur a terme  accions comunitàries, com les festes del barri, festivals, diades, etc, per generar xarxa amb els veïns i per oferir a altres  nois/es  oportunitats de participació en accions destinades a ells. Teixint comunitat.

Fitxa resum: Agents actius comunitaris

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai