Teixint

El Camp de Treball de Castelldefels té format de colònia d’estiu i s’adreça a 20 joves d’entre 14 i 17 anys. El grup de joves s’allotja a Cal Ganxo, una casa de colònies que és també el Centre ambiental municipal referent de Castelldefels. L’estada dura  15 dies al mes de juliol. Col·laboren en accions de millora ambiental a l’entorn del municipi en coordinació amb els tècnics de l’ajuntament. A les tardes els joves realitzen activitats lúdiques i de descoberta del Parc del Garraf.

El projecte combina diferents línies d’actuació: recuperació del patrimoni natural i/o cultural  i intervenció naturalística i gestió i conservació de l’entorn proper. En les últimes edicions, les principals actuacions han consistit en feines d’eliminació d’espècies invasores de les dunes de la Platja de Castelldefels i de les basses del Parc de la Olla del Rei (tortuga de florida), així com la recuperació de la depuradora natural de Cal Ganxo, neteja del camp de tir de Castelldefels i construcció d’una Vedruna de Conills a la Guixera. Teixint entorns naturals sostenibles.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai