Esplais Més Sostenibles

can serra 2En el marc de l’assignatura d’Ètica i Valors del grau d’Educació Social de la Universitat de Barcelona, l’alumnat té la possibilitat d’implicar-se en un projecte d’Aprenentatge Servei. La Federació, a través dels esplais, col·labora en aquest projecte des de fa un parell d’anys. Enguany, l’Esplai Can Serra ha acollit el projecte i l’ha vinculat amb la campanya Esplais més Sostenibles.

Durant unes tardes, un grupet d’alumnes de la UB  han dinamitzat tot un seguit d’activitats can serra 1d’educació ambiental, prèviament dissenyades per ells mateixos,  amb els infants de l’esplai. L’experiència ha estat molt positiva i altament educativa.

Aquí us deixem el recull d’activitats.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai