Encoratja't

Curtmetratges Edufilms

Des de fa uns anys el cinema, com a mitjà d’expressió cultural i social, a l’esplai ha esdevingut entre els grups de joves una activitat molt potent perestimular el pensament crític, acostar-los a realitats pròpies i alienes i adquirir nous coneixements i habilitats relacionades amb el món de les arts cinematogràfiques.

La Federació Catalana de l’Esplai vol posar en valor tot aquest treball i amb aquest propòsit organitza “EduFilms: Festival de cinema jove per la transformació social”.

Totes les creacions que es projecten han estat pensades, enregistrades i editades per joves d’entre 14 i 18 anys dels esplais amb el suport de professionals. El festival doncs,  pretén ser un espai de referència en el lleure de les iniciatives juvenils en el camp de les produccions audiovisuals de temàtica social.

Algunes propostes per a traurem el màxim profit a aquest important recurs educatiu podrien ser:

  • Organització d’un cinefòrum amb els grups de joves
  • Convidar a algun ponent expert en alguna de les temàtiques tractades per aprofundir–ne.
  • Visionar algun dels curts, discutir sobre el contingut i crear una versió alternativa

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai