Grup empresarial social

Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) participa d’una sèrie d’empreses socials que estan vinculades i integren, conjuntament, un projecte comú. Això és el que anomenem el Grup Empresarial Social.

logo aces

ACES S.L.

Empresa participada al 100% per la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) i que gestiona les inversions i totes aquelles qüestions amb els permisos i llicències que se’n deriven de la gestió Patrimonial.

logo 7 i tria

7 i TRIA S.L.

Empresa participada al 100% per la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) que gestiona espais educatius de migdia a les escoles i altres activitats vinculades al món escolar.
dema logo

DEMÀ, MÓN SOSTENIBLE S.L.

Empresa participada al 65% i impulsada per la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) que pretén crear un espai d’activació i transformació personal i col·lectiu, centrat en dos grans eixos: la sostenibilitat i la convivència.

Altres aliances

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai