Entitats sòcies

Les entitats sòcies són altres entitats sense ànim de lucre amb les que compartim objectius i valors, i tenen participació en els nostres òrgans de Govern. Amb les entitats sòcies treballem conjuntament diversos àmbits i desenvolupem projectes estratègics.

fundacion esplai

Fundación Esplai

La Fundación Esplai és una entitat sense afany de lucre d’àmbit estatal, amb projecció internacional, la missió de la qual és educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora. Fundación Esplai va se creada per Fundesplai i altres organitzacions de la resta de l’Estat Espanyol amb la vocació de crear sinergies i contribuir a donar resposta als reptes socials i educatius. Amb Fundación Esplai ens coordinem i participem mútuament dels nostres òrgans de Govern.

federacio calatana esplai logo

Federació Catalana de l’Esplai

La Federació Catalana de l’Esplai és una entitat sense afany de lucre fundada 1996 per Fundesplai, hereva del Movibaix. La Federació Catalana de l’Esplai impulsa el reconeixement social i educatiu dels centres d’esplai i n’articula diferents dinàmiques territorials a través del treball en xarxa.

Fundació CRAM

El CRAM és una entitat sense afany de lucre dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten. Les seves línies d’actuació són la clínica i el rescat de la fauna marina, la investigació i la conservació d’espècies i ecosistemes marins i la sensibilització a favor de la conservació dels nostres mars i oceans. El 2020 s’estableix un conveni de col·laboració CRAM – Fundesplai i participem mútuament dels òrgans de Govern.

Fundação Pró-Cerrado

Fundação Pró-Cerrado (FPC) és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1994, a Brasil. Opera en col·laboració amb les administracions públiques, el sector privat i el Tercer Sector, duent a terme accions a favor del desenvolupament socioeconòmic amb sostenibilitat. La Fundació Pró-Cerrado forma part del consell d’administració de La Liga Iberoamericana de Organizaciones de la Sociedad Civil de la que també formem part. Des de 2021 col·laborem activament en diversos projectes.

Altres aliances

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai