Col·laboració amb l’Administració

Treballar de la mà amb l’administració pública ens permet poder desenvolupar molts projectes amb finalitats educatives, socials i ambientals. La confiança en la nostra feina per part de governs i institucions a nivell municipal, comarcal, provincial, autonòmic, estatal i europeu, ens ajuda a seguir endavant amb el nostre compromís amb la convivència i la sostenibilitat.

GeneralitatCatalunya_logo

GENERALITAT DE CATALUNYA

Tenim convenis amb diferents departaments de la Generalitat de Catalunya que inclouen la col·laboració amb programes d’educació en el lleure infantil i juvenil, amb especial incidència en barris desafavorits, programes d’atenció a infants i joves amb dificultats especials, programes d’inserció laboral de joves inscrits al Servei de Garantia Juvenil, programes de desenvolupament associatiu i del voluntariat, programes d’educació ambiental, salut, foment de l’ocupació, e-inclusió i internacionals. Així mateix, Fundesplai rep recursos de l’assignació dels fons del 0,7% de l’IRPF destinats a finalitats socials, a través del Departament de Drets Socials, per a la realització de programes per a la infància, joventut, voluntariat, famílies, igualtat dones-homes i persones migrants.

unio europea logo2

Comissió Europea

Tenim establertes col·laboracions amb diferents socis europeus per dur a terme projectes en el marc del programa Erasmus+, així com també altres projectes educatius i mediambientals finançats en el marc de diferents programes europeus.

> Consulta tots els nostres projectes europeus

Logotipo_del_Gobierno_de_España_2

Govern Espanyol

Comptem amb la col·laboració del Govern Espanyol a través de diversos ministeris, entre els quals el Ministerio de Derechos Sociales y Agenda 2030, el Ministerio de Inclusión, el Ministerio de Universidades, el Ministerio de Trabajo, el Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, amb els que tenim col·laboracions en diversos projectes.

AJUNTAMENTS i CONSELLS COMARCALS

Arreu del territori tenim convenis de col·laboració amb diversos Consells Comarcals i Ajuntaments de municipis on estem presents, especialment per al desenvolupament de programes educatius, socials, de sensibilització, de cooperació al desenvolupament i mediambientals. El nostre compromís amb el món local és ferm i històric, i ens agrada treballar colze a colze amb els Ajuntaments.

DIPUTACIONS

Conveni amb la Diputació de Barcelona per a un programa de promoció, suport i difusió de les activitats de lleure educatiu, i per garantir l’accés a les activitats d’estiu dels infants i joves en situació de vulnerabilitat. Així mateix tenim establertes col·laboracions amb la Diputació de Girona i la Diputació de Tarragona per a l’impuls de programes per a la promoció de la salut i la prevenció de drogodependències.

ORGANISMES PÚBLICS MEDIAMBIENTALS

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai