Compartir

La secció dels nois i noies mitjans (8 a 12 anys) organitza des de fa 3 anys una tómbola solidària. Aquest projecte és una campanya econòmica que va néixer ara fa 10 anys amb l’objectiu de potenciar la solidaritat i la generositat dels nois i noies.

Durant tot el mes de novembre i part de desembre les famílies de l’esplai i del barri ens poden portar joguines i jocs que ja no utilitzin i que estiguin en bones condicions. Durant aquest temps els nois i noies s’encarreguen de revisar-les, netejar-les, arreglar-les i preparar-les per al dia de la fira. Paral·lelament a tot això, es decideix amb els diferents grups el destí que els diners recollits tindran aquell any i es recull informació sobre la finalitat solidària triada.

Des de fa 3 anys la Tómbola es munta en el marc de la Fira de Santa. Llúcia Solidària (una fira que es realitza al barri de Can Vidalet, Esplugues, amb totes les entitats que treballen projectes de solidaritat). Aquell dissabte sortegem totes les joguines que hem aconseguit. Durant la tarda els nois i noies s’organitzen per dinamitzar la parada i aconseguir que la gent del barri i les famílies de l’esplai participin.
Enguany els beneficis de la fira s’han destinat al projecte de solidaritat amb els Meninos i Meninas de Rua del Brasil.

Club d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet. L’Hospitalet de Llobregat

Quin és el servei? Recollida de diners per una causa.

Quins són els aprenentatges? Reflexionar sobre una causa justa que mereix una aportació solidària. Organitzar una tómbola. Exercitar habilitats i imaginació en l’arranjament de les joguines.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai