Cap Menjar a la Brossa

Us heu plantejat alguna vegada com les nostres decisions a l’hora d’adquirir un producte o un altre afecten directament sobre el compliment dels drets humans, el manteniment d’un medi ambient saludable i les relacions internacionals??

Dimecres 9 d’abril a les 19.30h a la Sala Aloma del Centre Mercè Rodoreda. Sant Joan Despí. Amenitzat amb cafè i tes de comerç just i pastetes servits pels joves de l’Esplai El Nus.

Organitza: Comissió de Solidaritat de Sant Joan Despí.

Ponents: Albert Sales que és professor de Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra i coordinador de la campanya Roba Neta de SETEM.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai