Cap Menjar a la Brossa

Aquest divendres amb les noies i els nois de l’Esplai Espurnes vam decidir convertir-nos en reporters per poder veure quins coneixements tenia la població d’Esplugues de Llobregat sobre el malbaratament alimentari, la conservació dels aliments, la dieta saludable i la transformació de les sobres.

Tot i que entrevistar a la gent va esdevenir més difícil del que ens pensàvem, el resultat va ser molt satisfactori. La majoria d’entrevistats sabien explicar-nos què significava el malbaratament alimentari, unes noies ens van comentar que per assegurar-se una dieta ben saludable, menjaven verdures collides directament de  l’hort, ja que d’aquesta manera  la qualitat dels aliments també millorava, i fins i tot va haver-hi alguna senyora que ens va donar trucs culinaris d’aprofitament com trossejar el pollastre que t’ha sobrat d’un altre àpat i afegir-lo a l’amanida.  conservació dels aliments, la dieta saludable i la transformació de les sobres.

Va ser una tarda ben divertida! Esperem que continueu fent coses perquè entre tots evitem el malbaratament alimentari!

Gràcies Esplai Espurnes!!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai