Cap Menjar a la Brossa

Recursos

Portals web
  • En aquest enllaç de la Generalitat de Catalunya trobareu infinitat de recusos i eines per treballar el tema del malbaratament alimentari.
  • L’Ajuntament de Barcelona també té el portal “El menjar no es llença”.  Hi trobareu guies i material educatiu molt interessant. No us perdeu els vídeos! aprofiteu-los per fer una trobada de debat amb els nois i noies, amb les famílies….
  • Al Portal de l’Agència de Residus de Catalunya també trobareu molts materials i un llistat d’organitzacions i organismes que estan desenvolupant campanyes entorn el tema del malbaratament.
Audiovisual
Llibres
  • Us recomanem el llibre. Cuinem. tallers de cuina a l’escola (6 – 12 ). M. Assumpció Rset (coord). Isabel Puigdueta, Ada Parellada i Blanca Gonzalvo. Editorial Graó – Biblioteca de Guix 163. Barcelona, 2008.

 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai