Cap Menjar a la Brossa

La setmana passada vam ser amb els més petits de l’Esplai el Nus.  Amb ells vam aprendre que malgastar el menjar vol dir llençar a la brossa aliments que encara podem consumir i que per evitar aquestes accions és important que ens omplim el plat amb quantitats que després ens puguem menjar.

També vam veure com cal endreçar una nevera per assegurar la conservació dels aliments i vam poder comparar-la amb la que cadascú de nosaltres tenia a casa seva. Malgrat veure que cada família organitza el frigorífic a la seva manera, tots vam estar d’acord en una cosa: la fruita i la verdura la guardem als calaixos que hi ha a la part inferior.

Una experiència molt gratificant, petits del Nus! Esperem que ben aviat pugueu posar en pràctica tot el que vau aprendre.

                                   

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai