Cap Menjar a la Brossa

Els joves de l’Esplai de Polinyà van ser els primers en participar al taller de la campanya “Cap menjar a la Brossa!” promogut per la Fundació Catalana de l’Esplai.

D’una manera lúdica i divertida, van entendre què vol dir malbaratar aliments, van descobrir que accions tan quotidianes com sopar en una taula ben parada també influeix en la nostra manera de consumir el que mengem i que existeixen maneres molt diverses d’allargar la vida útil dels aliments i evitar que llencem allò que encara és bo.

Sabeu que els aliments que estan a punt de fer-se malbé es poden transformar en àpats deliciosos? Doncs els joves ho van voler comprovar i utilitzant galetes remullades, una mica de mantega i cacau en pols van aconseguir elaborar uns bombons per llepar-se’n els dit!!

Moltes gràcies noies i nois de l’Esplai de Polinyà!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai