Cap Menjar a la Brossa

Aquest dilluns 24 de març vam compartir el taller amb les noies i els nois del Centre Social de Guadalhorce, Terrassa. Va ser una tarda molt agradable, plena de diversió i de nous aprenentatges.  

Després de veure un vídeo sobre el malbaratament alimentari, els joves de l’Esplai  van descobrir que tirar una poma a la brossa equival a malbaratar la mateixa quantitat d’aigua que gastaríem si tiréssim set vegades seguides de la cadena del vàter. Les dades extretes de l’estudi Global Food Losses and Food Waste (FAO 2011), també ens van ajudar a conèixer que al continent Europeu es malbarata una mitjana de 95 kg de menjar per habitant i any.

Però, no us penseu que això va ser tot! A través d’uns petits relleus també vam aprendre noves maneres de conservar millors els aliments dins de la nevera. No tothom organitza el frigorífic igual , però és important saber quin és el lloc més adient per a cada cosa si realment volem que el malbaratament alimentari disminueixi.

Aquí us deixem una petita mostra del que vam fer.

  IMG_0103 IMG_0110 IMG_0124

Un plaer compartir aquestes activitats amb vosaltres!!
Moltes Gràcies!!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai