Cap Menjar a la Brossa

Una quinzena d’entitats i empreses van presentar el dijous 20 de febrer, el manifest “Prou Malbaratar Aliments”. Impulsat per la Universitat Autònoma i la Plataforma per l’Aprofitament dels Aliments, es tracta d’una iniciativa pionera a l’Estat espanyol  que ajunta tots els agents de la cadena alimentària (agricultura, indústria agroalimentària, distribuïdors, consumidors, administracions i entitats socials) per lluitar contra el malbaratament.

Des de les accions de Cap Menjar a la Brossa volem sumar-nos a aquest esforç col·lectiu de sensibilització i educació sobre el malbaratament alimentari.

I és que la realitat aporta dades impactants sobre aquest fet, tal com destaquen el diari Ara el Periódico i La Vanguardia

Us convidem a llegir El manifest

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai