Cap Menjar a la Brossa

La Xarxa de Consum Solidari portarà a terme els dies 21 i 22 de febrer, al casal de joves Palau Alòs (Sant Pere més Baix, 55) de Barcelona, les XII Jornades de Comerç Just i Consum Responsable que giraran al voltant del dret a l’alimentació i la pobresa.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar enviant un correu electrònic a l’adreça xcs.jornades@gmail.com, indicant nom i cognoms, l’associació a què pertanys (també s’hi pot assistir a títol individual) i un correu electrònic de contacte.

La dinamització local agroecològica, les monedes complementàries, el malbaratament, els horts socials i les xarxes d’aliments seran alguns dels temes que es tractaran a les jornades, on no faltaran el debat i la reflexió.

 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai