Cap Menjar a la Brossa

Els infants, joves, monitors/es i famílies del Club d’Esplai Bellvitge, seguint ordres del Rei Carnestoltes, es disfressen de cuiners/es creatius/ves per transmetre entre la gresca de la rua del barri, un missatge que tenen molt clar: CAP MENJAR A LA BROSSA!

I no només això! Enguany, les famílies poden participar a una gimcana amb proves per conscienciar-nos i saber-ne més per tal d’evitar el malbaratament alimentari. Feu una ullada als resultats d’algunes de les proves al facebook de l’entitat https://www.facebook.com/CEBellvitge.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai