Cap Menjar a la Brossa

Anem teixint la teranyina!  Gràcies a la demanda d’un bon nombre de famílies del grup d’Esplai Espurnes, d’Esplugues de llobregat, s’ha creat un espai a la web de l’entitat, per poder penjar recursos relacionats amb el consum, en especial el domèstic.

La demanda, sorgida arrel de la xerrada sobre consum organitzada per l’esplai, ja ha tingut resposta, estrenant l’espai amb un enllaç de gran interès. El trobaràs a http://esplaiespurnes.org/category/educacio-consum/. Visita la pàgina i coneix informacions útils sobre el nostre consum energètic, les conseqüències de les noves tarifes elèctriques de la reforma energètica tant en la nostra factura de manera directa com indirectament en el medi ambient i en les nostres societats, com evitar i què fer per evitar aquestes conseqüències, etc.

 

 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai