Cap Menjar a la Brossa

Des de fa dos anys, la Universitat de Barcelona engega un projecte de col·laboració per part de l’equip del departament de Teoria i Història de l’Educació de la Facultat de Pedagogia de la UB amb la Federació Catalana de l’Esplai.

La proposta té per objectiu que l’alumnat de l’assignatura d’Educació Social, Ètica i Valors, desenvolupin una experiència d’aprenentatge i servei (ApS) en una entitat de lleure educatiu, per poder tenir una presa de contacte amb la praxis educativa i social.

Enguany, els/les alumnes han participat en la campanya dinamitzant activitats lúdiques per a fer conscienciació als esplais. S’han dut a terme diferents sessions a l’esplai GISC, a Disprat Lleure i a l’esplai Can Serra. L’experiència ha estat més que positiva!

Hem incorporat les propostes que van elaborar i van portar a la pràctica a la pàgina d’activitats.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai