Cap Menjar a la Brossa
Esplai El Raconet

Esplai El Raconet

Adreceu-vos a la galeria per visionar els eslògans que han creat els nois i les noies participants en l’activitat de creació d’eslògans amb la tècnica Stop Motion.

Recollirem tots els missatges i editarem un cartell per difondre aquest treball i seguir promovent bons hàbits per preveure el malbaratament alimentari. El cartell estarà disponible al mes de gener. Us mantindrem informats i informades!

Felicitats per tota la feina realitzada! 

Us animem a mostrar i treballar aquests vídeos a les vostres aules i tallers.

Esperem els vostres comentaris! Feu-los córrer per les xarxes socials!

 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai