Cap Menjar a la Brossa

Els esplais organitzen xerrades sobre consum per reflexionar al voltant de l’economia domèstica. Forma part de la primera fase de la campanya, de formació . Aquestes xerrades s’adrecen principalment a les famílies.

La primera xerrada: “l’art de repartir el pastís”,  tindrà lloc el proper 27 de novembre, de 19:00 a 20:30h i està organitzada per l’esplai el Nus i l’esplai el Tricicle de Sant Joan Despí. Amb la col·laboració de l’equip del CRIC.

Per a més informació descarrega’t el cartell

 

 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai