Mirall

De 3 a 8 anys

EL CENTRE D’ITNERÈS DEL MÓN DE LA FADA MENTA

El centre d’interès que presentem per als infants de 3 a 8 anys és el món màgic de la Fada Menta. A través d’aquest personatge, els infants tenen l’oportunitat d’aprendre a tenir cura de les coses, pensar en les altres persones i respectar-les siguin quines siguin les seves actituds i capacitats.

Les amistats de la Fada i les seves històries ens donen exemples per resoldre diferents situacions de desigualtat. La col·lecció de contes Fada Menta està escrita per l’escriptora Gemma Lienas amb un vocabulari adequat a la igualtat de gènere que defensem a la Fundació Catalana de l’Esplai, i el seu ús estimularà el gust per la lectura. A més, els elements fantàstics que els caracteritzen resulten motivadors per als infants.

Els contes que hem triat són 5 : Es necessiten petons, Sóc un monstre, La meitat d’en Jan, Un mirall al cor i Música a la panxa.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai