Mirall

De 12 a 16 anys

ELS PROJECTES I ELS CIBERCORRESPONSALS

Mantenim la nostra habitual proposta d’activitats per a joves estructurades en projectes que pretenen inspirar-los per dur a terme les seves pròpies propostes de treball, i hi afegim el projecte Cibercorresponsals com a eix transversal de les activitats que desenvoluparem al llarg del curs.

Cibercorresponsals és un projecte impulsat per la Plataforma de Organizaciones de la Infancia per promoure la participació, sensibilització i opinió dels adolescents a favor dels Drets de la Infància, utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació.

Proposem que aquest projecte serveixi per a què els vostres grups puguin compartir i intercanviar les seves opinions i vivències amb altres grups de joves de Catalunya i de l’estat espanyol. L’hem triat per diverses raons:

  • Promou nous usos de les noves tecnologies des d’una vessant productiva, saludable i segura.
  • Fomenta la participació, el treball en equip, la reflexió crítica, l’anàlisi i la capacitat per argumentar i exposar les opinions.
  • Projecta la imatge del grup i el reconeixement dels projectes que duem a terme.
  • És una oportunitat per conèixer altres grups de joves, altres realitats i altres punts de vista.

L’ESPAI VIRTUAL DELS CIBERCORRESPONSALS

Aquest projecte consisteix en un espai de comunicació i expressió a través d’una comunitat virtual. Cada jove participant disposa del seu propi blog i l’educador/a, construeix el blog del grup a través de les aportacions de cada jove en el seu propi espai. La comunitat virtual és, en realitat, una xarxa social amb perfils, foros i contactes per a compartir i relacionar-se, però sempre des d’un prisma educatiu i de seguretat on-line.

El projecte Cibercorresponsals es coordinarà des de la Federació. Tots els esplais i grups de joves interessats a participar, poseu-vos-hi en contacte a través de l’adreça federacio@esplai.org

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai